Χόρχε Μπουκάι – Μαθήματα Καθημερινής Σοφίας

Ημερομηνία Δραστηριότητας:

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 στις 08:30 μμ

«Ο αληθινά σοφός δεν δραπετεύει από την κοινωνία, απλώς προσπαθεί να παραιτηθεί από το κατάλοιπο της ταυτότητας που άλλοι του όρισαν…»

“Είμαι αυτοεξαρτώμενος” σημαίνει: είμαι πραγματικά αυτός που είμαι, φέρομαι αληθινά όπως φέρομαι, αισθάνομαι γνήσια όπως αισθάνομαι, παίρνω τα ρίσκα που πραγματικά θέλω να πάρω αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όλα αυτά και φυσικά, βγαίνω να αναζητήσω αυτό που πραγματικά πιστεύω ότι χρειάζομαι χωρίς να περιμένω να ασχοληθούν οι άλλοι με αυτό.

~ Χόρχε Μπουκάι

Γιατρός, ψυχοθεραπευτής της σχολής Γκεστάλτ και συγγραφέας γεννημένος στην Αργεντινή. Τα βιβλία του έχουν πουλήσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από δεκαεπτά γλώσσες.

—-

Είναι μία παρουσίαση για τη ζωή και το έργο του Χόρχε Μπουκάι, συζτητώντας μερικές από τις ιδέες που ο ίδιος ήθελε να περάσει στον κόσμο και πώς αυτές μπορούν να έχουν εφαρμογή και να βοηθήσουν κάποιον μέσα στην καθημερινή του ζωή.

Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης ακολουθεί σεμινάριο Φιλοσοφίας και Εσωτερικής Ψυχολογίας για το πώς μπορεί να κάνει κάποιος αυτές τις ιδέες πράξη!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τετάρτη 3 Απριλίου, ώρα 20:30

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο:
Αβέρωφ & Σμύρνης 24
(απέναντι από την εθνική τράπεζα , παράλληλα της μικρής Έβανς)
τηλ. 699 3195646

Εγγραφείτε στo σεμινάριο