Συνεργασία εθελοντών με τον Δήμο Αθηναίων –Εργασίες πυροπροστασίας στο Άλσος Ιλισίων

Η φροντίδα του πάρκου μας, του Άλσους Ιλισίων είναι αναγκαία και επιτακτική. Ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές, χρειάζεται να καθαρίζεται από τα εκατοντάδες κουκουνάρια, που είναι διάσπαρτα σε όλο το δάσος. Γι’ αυτό και οι εθελοντές του φιλοσοφικού και πολιτιστικού οργανισμού Νέα Ακρόπολη, σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Κολλάτο και με τη συνδρομή του προσωπικού του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήσαμε για άλλη μια φορά την οικολογική μας δράση! Το δάσος μάς χρειάζεται, αλλά και εμείς το χρειαζόμαστε και πρέπει να το προστατεύσουμε από ενδεχόμενη πυρκαγιά! Ήμασταν εκεί κ θα’ μαστε πάντα εκεί, για μας, για το δάσος, για τους ανθρώπους που κάνουν ανέμελα τη βόλτα τους, σε αυτόν τον πνεύμονα ζωής. Ήμασταν και θα’ μαστε εκεί για όλους!

 

 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε του εθελοντές της Νέας Ακρόπολης που συμμετείχαν στη δράση,  με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook με τα παρακάτω λόγια:

«Η δουλειά στο Άλσος Ιλισίων συνεχίζεται και το αποτέλεσμά της αποκτά μεγαλύτερη αξία, είναι πάντα κάτι καλύτερο, όταν το καταφέρνουμε όλοι μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές του Διεθνούς Πολιτιστικού και Φιλοσοφικού Οργανισμού Νέα Ακρόπολη, όχι μόνο γιατί βοηθούν να γίνει η Αθήνα καλύτερη αλλά και γιατί στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα προσφοράς και συμμετοχής.