Ζήσε με την Φιλοσοφία | Σεμινάριο Πρακτικής Φιλοσοφίας

Ημερομηνία Δραστηριότητας:

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 στις 08:00 μμ

Σεμινάριο Πρακτικής Φιλοσοφίας:
“Ζήσε με την Φιλοσοφία”

Ο άνθρωπος από πολύ μικρή ηλικία έχει φιλοσοφικές αναζητήσεις, αναρωτιέται για το “γιατί” των πραγμάτων και προσπαθεί να ικανοποιήσει μια έμφυτη περιέργεια που τον ωθεί να κοιτάζει σκανταλιάρικα “πίσω απ’ την κουρτίνα” . Στην πορεία της ζωής, αυτή η τάση αρχίζει να χάνεται και ο νους συμβιβάζεται με μια επιφανειακή αντίληψη της πραγματικότητας.
Σε αυτή τη σειρά παρουσιάσεων θα αναζητήσουμε ξανά αυτόν τον μικρό φιλόσοφο που ζει μέσα μας και αναζητά απαντήσεις στα πιο θεμελιώδη ερωτήματα και λύσεις στους πιο βαθείς του προβληματισμούς.

ΣΤΟΧΟΣ: να καταφέρουμε να γίνουμε αυτό που πραγματικά είμαστε, να έρθουμε πιο κοντά στην αληθινή μας φύση, στις ανάγκες και τα θέλω μας ώστε να ζήσουμε τη ζωή με εσωτερική πληρότητα και τελικά περισσότερη ευτυχία.

Θέματα:
Φυσική Φιλοσοφία
Ο Μύθος της Σπηλιάς
Αυτογνωσία-Αυτοβελτίωση
Πρακτικές Ασκήσεις

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
🔴 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος. Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες στείλτε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας ή καλέστε στο 6984413885
_______
Στηρίζουν:
Νέα Ακρόπολη, Φιλοσοφικός & Πολιτιστικός οργανισμός
www.nea-acropoli.gr

#philoshophyplanet #αποφθέγματα #γνωμικά #στοιχακια #στοιχακιαμενοημα #σοφαλογια #εθελοντισμός #πολιτισμός #φιλοσοφία #πρακτικήφιλοσοφία #έμπνευση #αυτογνωσία #αυτοβελτίωση #προσωπικήανάπτυξη #quotes #philoshophy #selfawareness #selfdevelopment #personaldevelopment #volunteering

Εγγραφείτε στo σεμινάριο