Σεμινάριο Πρακτικής Φιλοσοφίας

Ημερομηνία Δραστηριότητας:

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 στις 08:00 μμ

| Έναρξη Σεμιναρίου Πρακτικής Φιλοσοφίας |

✒️ Ο άνθρωπος διαχρονικά αναρωτιέται 🤔 για το νόημα ή σκοπό της ζωής, για το αν υπάρχει κάτι περισσότερο απ’ ό,τι βλέπουν τα μάτια του, για το πώς μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητάς του, από ποια συστατικά αποτελείται η ευτυχία.

☀️ Σε όλες τις εποχές, υπήρχε η φιλοσοφία η οποία σαν ήλιος, σαν μία πυξίδα, ερχόταν να δώσει απαντήσεις και κατεύθυνση στον άνθρωπο, να τον καθοδηγήσει και να τον ανυψώσει προς τον ουρανό ή αλλιώς προς το βάθος του εαυτού του, ο οποίος αποτελεί την αστείρευτη πηγή που δίνει απλόχερα απαντήσεις σε αυτόν που τις αναζητά.

Η δική μας εποχή, η τόσο γρήγορη, με τις πολλές μεταβολές και κρίσεις σε διάφορα επίπεδα, είναι ακριβώς η εποχή όπου ο καθένας από εμάς αναζητά κάποιες σταθερές, εσωτερική σιγουριά και ίσως το όραμα για ένα καλύτερο, πιο όμορφο, πιο δίκαιο άυριο.

🔥 Αν ισχύουν τα παραπάνω για σένα, αν προβληματίζεσαι σε έννοιες όπως αυτές και άλλες, το σεμινάριο πρακτικής φιλοσοφίας, βασισμένο σε διαχρονικές αξίες που έχουν κληροδοτηθεί στην ανθρωπότητα από φιλοσόφους και παραδόσεις από όλο τον κόσμο, ίσως αποτελέσει το έναυσμα και την αρχή για μια ουσιαστικότερη επαφή με τον εαυτό σου, μια ουσιαστικότερη επαφή με τους άλλους και τη φύση! 🌿

“Σκάβε μέσα σου· μέσα σου είναι η πηγή του καλού και θα αναβλύζει πάντα αν πάντα την αναζητείς.” ~ Μάρκος Αυρήλιος

🔴 Για κρατήσεις θέσεων στείλτε μήνυμα 📩 στη σελίδα μας. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

🔴 Η παρουσίαση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Θα ενημερωθείτε περαιτέρω με την κράτηση της θέσης σας.

🔴 Η χρήση μικροφώνου και κάμερας είναι απαραίτητη για τη διαδραστικότητα της παρουσίασης 🙏.

_______

🗓 Πέμπτη 25 Μαρτίου | 20:00 – 21:30.
ℹ️ Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων –
ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕ ΤΟ | Φιλοσοφική Πυξίδα

Εγγραφείτε στo σεμινάριο