Σεμινάριο “Καρλ Γιουνγκ: Εξερευνώντας το Ασυνείδητο”

Ημερομηνία Δραστηριότητας:

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 στις 09:00 μμ

Λόγω μεγάλης προσέλευσης και δηλώσεων συμμετοχών, η παρουσίαση του σεμιναρίου θα επαναληφθεί την Πέμπτη 24/10.
Αυτή τη στιγμή οι συμμετοχές ****έχουν καλυφθεί**** και για την Πέμπτη(έχουν ειδοποιηθεί όσοι θα μπορούν να συμμετέχουν) αλλά σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη σελίδα ώστε να το επαναλάβουμε στο άμεσο μέλλον.

Αν συγκεντρωθεί ένας αριθμός 15-20 συμμετεχόντων, μπορούμε να το επαναλάβουμε την επόμενη εβδομάδα καθώς υπάρχει δυνατότητα με βάση το πρόγραμμα του χώρου..

Δυστυχώς με τις δηλώσεις “Θα πάω” ή “Ενδιαφέρομαι” δεν μπορέσαμε να έχουμε μία ασφαλή εκτίμηση των επισκεπτών μας(βασικό για την διαρρύθμιση του χώρου μας) αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να ανταποκριθούμε στα ενδιαφέροντα των επισκεπτών μας…

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον σας
—————————————————————————————–

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Μεγαλοι ψυχολόγοι, όπως ο Φρόυντ, ο Άντλερ, και άλλοι, προσπάθησαν να εξηγήσουν τις λειτουργίες του ασυνείδητου. Ο Καρλ Γιουνγκ (Carl Jung) το έκανε κυρίως μέσα από τον αποσυμβολισμό των ονείρων μας. Μίλησε για την ψυχή και υποστήριξε ότι, με βάση το ασυνείδητό τους, οι άνθρωποι χωρίζονται σε εξωστρεφείς και εσωστρεφείς.

Σε αυτό το σεμινάριο θα γνωρίσουμε αυτές τις διδασκαλίες, το «αίνιγμα» του ανθρώπου και τα οφέλη των κρυμμένων δυνατοτήτων του.

Θέματα που θα αναπτυχθούν:
− Συνειδητό- Ασυνείδητο
− Εργαλεία του Νου
− Παράγοντες ανάπτυξης της Συνείδησης
− Ασκήσεις προσοχής και συγκέντρωσης

📆 Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, 21.00
👉 Σφακίων 37, 1ος όροφος, Χανιά

Εγγραφείτε στo σεμινάριο