Παρουσίαση: 7 Μαθήματα Ζωης από τον Μαχάτμα Γκάντι

Ημερομηνία Δραστηριότητας:

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 07:30 μμ

✒Ο Μοχάντας Καραμτσάντ #Γκάντι, ένας από τους μεγαλύτερους πολιτικούς και πνευματικούς ηγέτες του εικοστού αιώνα, έκανε τη διαφορά σε έναν κόσμο γεμάτο ανηθικότητα, διαφθορά και εγωμανία.

Μέσα απ΄ το παράδειγμα της #ζωής του, ενέπνευσε την #ιδεολογία της μη βίας, της αντίστασης μέσω της υπομονής και της επιμονής, αλλά και της #πίστης σε αυτόν τον πνευματικό άνθρωπο που ζει μέσα στον καθένα και καθοδηγείται από ανώτερες #αξίες και #ιδανικά.

Η ακλόνητη #πίστη του έφερε ανέλπιστα αποτελέσματα για τον λαότου, ο οποίος μετά το πέρασμα αυτού του ηγέτη απέκτησε #αυτοπεποίθηση αλλά και δικαιώματα που για αιώνες είχε χάσει.

Ο 👨🏻‍🦳Α. #Αϊνστάιν είπε γι’ αυτόν: “Ήταν τετοιο το μεγαλείο της ανθρωπιάς του που οι επόμενες γενιές δε θα μπορούν να πιστέψουν ότι ένας τέτοιος άνθρωπος περπατησε κάποτε στη 🌏γη.”

Με #σύμβολο☯️ την ανέμη του, ο Μαχάτμα Γκάντι μας καλεί να μιλήσουμε για τη δύναμη της #αγάπης, την ανάγκη της #συμβίωσης και της #αλληλεγγύης αλλά και να μας αποκαλύψει τα μυστικά του για το να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο👬👭…

🔔Θα ακολουθήσει έναρξη σεμιναρίου Πρακτικής #Φιλοσοφίας και #Εσωτερικής #Ψυχολογίας
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 😎
Φιλοσοφικός & Πολιτιστικός οργανισμός Νέα Ακρόπολη (Καλλιθέα Αττικής)
______________
🗓 Τετάρτη 7/12, στις 19:30
📌 Λασκαρίδου 44, Καλλιθέα

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:
📩 Μήνυμα στη σελίδα μας: livewithphilosophy

Εγγραφείτε στo σεμινάριο