Νίκος Καζαντζάκης | Μαθήματα Ζωής και Δύναμης

Ημερομηνία Δραστηριότητας:

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 στις 08:00 μμ

✒️ “Ν’ αλλάξουμε, λέει τον κόσμο, να φέρουμε, λέει, λευτεριά και δικαιοσύνη! Μα πώς, μωρέ, θ’ αλλάξεις τον κόσμο, αν δεν αλλάξεις τον άνθρωπο; Την καρδιά του ανθρώπου;”

🔥 Σ’ όλη του τη ζωή, ο Νίκος Καζαντζάκης, προσπάθησε να ζήσει ως άνθρωπος, όλη του τη ζωή προσπάθησε να ξεπεράσει τον άνθρωπο.

Κάθε έργο του είναι μέρος απ’ τη φλόγα της ζωής του. Φλόγα που τόσο έντεχνα και έντονα έσπειρε στα έργα του. Τα διαβάζεις και νιώθεις οι σπόροι να ανάβουν στην καρδιά σου… τρομάζεις, αλλά νιώθεις άνθρωπος.

💭 Ένα φιλοσοφικό ταξίδι στο έργο του μεγάλου λογοτέχνη με σκοπό να πάρουμε λίγη από τη φλόγα της ψυχής του που να γίνει για εμάς μια ώθηση, ένα μάθημα για την καθημερινή μας ζωή.🔥 Αν νιώθεις ζωντανή τη φλόγα μέσα σου, αν πιστεύεις στον άνθρωπο και στον δίκαιο αγώνα του -τον “ανήφορο”, αν αντιλαμβάνεσαι ότι οι ιδέες έχουν αξία όταν πραγματώνονται… σε περιμένουμε!

🔴 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος. Για κρατήσεις θέσεων στείλτε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας. Παρακαλούμε να αναφέρετε και την ημέρα για την οποία ενδιαφέρεστε (05/02 ή 07/02).
_____
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Φιλοσοφικός & Πολιτιστικός οργανισμός Νέα Ακρόπολη
Αγίου Μελετίου 29, Κυψέλη

Αρχική


_____

Η παρουσίαση θα γίνει 2 φορές:
🗓Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 20:00-22:00
και Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 20:00-22:00
Κρατήσεις θέσεων:
📩 Μήνυμα στη σελίδα μας: ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕ ΤΟ

Εγγραφείτε στo σεμινάριο