Η δύναμη του Τώρα – η τέχνη του να ζεις στο παρόν” σεμινάριο πρακτικής φιλοσοφίας

Ημερομηνία Δραστηριότητας:

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021 στις 08:00 μμ

“Carpe Diem”, η λατινική φράση που μας προτρέπει να αδράξουμε τη μέρα. Τι ακριβώς όμως σημαίνει αυτό; Μήπως το να ζήσουμε την καθημερινότητα δίνοντας τον χρόνο μας στα σημαντικά και τα δημιουργικά και όχι στα ασήμαντα και τα ανούσια; Μήπως βάζοντας συνείδηση στην κάθε στιγμή; Πώς θα το πετύχουμε αυτό αν δεν είμαστε ο αυθεντικός εαυτός μας, και κρυβόμαστε πίσω από «μάσκες»;

 

Θέματα που θα αναπτυχθούν:

 

 Στο σεμινάριο που ξεκινά, στρέφουμε πρώτα τον φακό στην δική μας προσωπικότητα και αναλαμβάνουμε δράση για την βελτίωσή μας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το ταξίδι προς την αλλαγή με τη βοήθεια της φιλοσοφίας..

 

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος. Κρατήστε τη θέση σας δηλώνοντας μέρα και ώρα προτίμησης στο e-mail που αναγράφεται παρακάτω! Δηλώνετε είτε Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου είτε Τρίτη 9 Φεβρουαρίου  με ώρα  έναρξης στις 20.00 και λήξης στις  21.30.

Η παρουσίαση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Zoom. Για να υπάρχει καλύτερη διάδραση και επικοινωνία,  είναι απαραίτητη προϋπόθεση οι συμμετέχοντες  να χρησιμοποιήσουν κάμερα και μικρόφωνο.

Φιλοσοφικός & Πολιτιστικός οργανισμός Νέα Ακρόπολη

Παύλου Μελά 18 – Θεσσαλονίκη

 

 

Εγγραφείτε στo σεμινάριο