Φτιάξε το δικό σου παραμύθι

Ημερομηνία Δραστηριότητας:

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 στις 12:00 πμ

Διαγωνισμός για νέους: “Φτιάξε το δικό σου παραμύθι”

Tα παραμύθια μάς ανοίγουν μία πόρτα σε έναν παράλληλο κόσμο γεμάτο φαντασία, μαγεία και συμβολικές έννοιες, δίνοντας μας τη δυνατότητα να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να ανακαλύψουμε κρυμμένες αλήθειες και αξίες.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να προωθήσουμε τη δημιουργία και την καλλιτεχνική δραστηριότητα νέων ανθρώπων, δίνοντας ο καθένας μέσα από το έργο του ένα φιλοσοφικό μήνυμα.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου 2020 και θα λήξει 20 Φεβρουαρίου 2020.
Οι πρώτοι συμμετέχοντες του Διαγωνισμού Παραμυθιού, όπως θα αξιολογηθούν απ’ την 3μελή κριτική επιτροπή, θα λάβουν τα εξής βραβεία:

•1ο βραβείο: Ταξίδι στην Ιταλία (2 εισιτήρια Πάτρα-Ανκόνα με αυτοκίνητο)

•2ο βραβείο: Ταξίδι στην Τήνο (2 εισιτήρια με αυτοκίνητο και 2 διανυκτερεύσεις)

•3ο βραβείο: Διαμονή στα Χανιά (3ήμερη διαμονή στη Χρυσή Ακτή).

•Άλλα δώρα (θα διατεθούν με κλήρωση): Δωροεπιταγή από Βιβλιοπωλείο Γνώση, πέντε διπλά εισιτήρια για το θέατρο ‘’Ελυζέ’’, δέκα mini book «O εσωτερικός συμβολισμός των παιδικών παραμυθιών».

•Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα.

Η τριμελής κριτική επιτροπή αποτελείται από ανθρώπους του χώρου της εκπαίδευσης και του θεάτρου:

1.Η Αθηνά Καμπάκογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, μαθήτρια της Νίκης Τριανταφυλλίδη και αριστούχος της Δραματικής Σχολής Μαίρη Βογιατζή Τράγκα, ασχολήθηκε με το θέατρο ‘’αλλάζοντας’’ ρόλους εντός-εκτός και επί σκηνής. Θεατρικό ρεπορτάζ και αρχισυνταξίες, ραδιόφωνο και τηλεόραση, βοηθός παραγωγής σε παραστάσεις, γραφείο τύπου σε θέατρα και δασκάλα αυτοσχεδιασμού σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

2.Η Φανή Γκούφα γεννημένη στην Αθήνα, εργάζεται επί 30 χρόνια ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Παράλληλα μελετά για περισσότερο από 30 χρόνια ιστορία και μύθους αρχαίων πολιτισμών, συγκριτικές θρησκείες και ιστορία της φιλοσοφίας. Γνωρίζει Ισπανικά και συντόνισε τη συγγραφή του βιβλίου ‘’Φωτεινές Εποχές της Ανθρωπότητας’’. Συγγραφέας επίσης πολλών άρθρων στο περιοδικό Φιλοσοφική Λίθος. Έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες, για να μελετήσει από κοντά τον πολιτισμό, τους μύθους και τα έθιμά τους.

3.Η Ισμήνη Αληζιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει κάνει μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή και σεμινάρια στο αντικείμενο της Μουσικοκινητικής και της Παιδικής Λογοτεχνίας.

Η ημερομηνία της βραδιάς απονομής των βραβείων θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της υποβολής των παραμυθιών και θα πραγματοποιηθεί στον Φιλοσοφικό Πολιτιστικό Οργανισμό Νέα Ακρόπολη Ζωγράφου-Ιλισίων (Ποταμιάνου 13, Ιλίσια).

Για δηλώσεις συμμετοχής μπείτε στη σελίδα μας στο facebook ‘’φιλοσοφική λίθος’’ ή επικοινωνήστε στο τηλ: 694 528 1332

Αίτηση συμμετοχής:https://drive.google.com/open?id=1Qp9rTTacIJ394_WTYfdlePZCbpwJZP8JTGBckGwVqpw

Όροι Συμμετοχής: https://drive.google.com/open?id=1v9Fe0DSMZpWHS6KUO7qHd1o9o-FZVZXJ

Εγγραφείτε στo σεμινάριο