Φρίντριχ Νίτσε: Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό

Ημερομηνία Δραστηριότητας:

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 στις 08:00 μμ

Με αφορμή την ημέρα Φιλοσοφίας της UNESCO ο Φιλοσοφικός και Πολιτιστικός οργανισμός “Νέα Ακρόπολη Θεσσαλονίκης” διοργανώνει την εναρκτήρια ομιλία για το Σεμινάριο Φιλοσοφίας με τίτλο: “Φρίντριχ Νίτσε: Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό”

Αξιότιμοι φίλοι, λόγω του ότι η εκδήλωση μας με θέμα: Φρίντριχ Νίτσε: Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό έχει σημειώσει μεγάλο ενδιαφέρον και λόγω των περιορισμένων θέσεων της αίθουσας μας, θα χρειαστείτε για να μπορέσετε να παρευρεθείτε να δηλώσετε ονομαστικά την κράτηση σας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πέρα από την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής της την Δευτέρα 18/11 στις 20:00 θα επαναληφθεί και την Τρίτη 19/11 στις 20:00.

Η κράτηση θέσεων γίνεται με ηλεκτρονικό μήνυμα στο email μας [email protected] σημειώνοντας στο θέμα το όνομα του σεμιναρίου και στο κυρίως κείμενο το όνομα, επίθετο, τηλέφωνο επικοινωνίας και την ημέρα που θέλετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο (Δευτέρα ή Τρίτη) μέχρι την πλήρη συμπλήρωση των θέσεων.

Κράτηση μπορείτε να κάνετε μόνο για το πρόσωπο σας και όχι για άλλους. Οποιοδήποτε μήνυμα στο Facebook ή σχόλιο στο συγκεκριμένο post δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι την πλήρη κάλυψη των θέσεων.

Πληροφορίες για την ομιλία:
Από τον Ζαρατούστρα στον Υπεράνθρωπο, το έργο του Νίτσε είναι πλούσιο σε διδάγματα που μπορούν να μας φανούν χρήσιμα για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την καθημερινότητα, να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να φωτίσουμε την άβυσσο που κρύβουμε μέσα μας!

Θέματα που θα αναπτυχθούν:
Το έργο του Φ. Νίτσε
Επιρροές από αρχαία ελληνική και ανατολική φιλοσοφία
Η διδασκαλία του υπερανθρώπου
Τι μπορώ να εφαρμόσω από τον Νίτσε στη ζωή μου σήμερα

Για πληροφορίες για τα σεμινάρια μας δείτε στο:

Σεμινάριο φιλοσοφίας και εσωτερικής ψυχολογίας

Εγγραφείτε στo σεμινάριο