Φ. Νίτσε – Μαθήματα Ζωής & Δύναμης

Ημερομηνία Δραστηριότητας:

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 08:00 μμ

💭 “Μια μυστική γοητεία είχε ο αντάρτης ετούτος, μαυλιστικό ξόρκι τα λόγια του, που ζάλιζε και μεθούσε κι έκανε την καρδιά σου να χορεύει…”

🔥 Έτσι μιλάει ο Καζαντζάκης για τον Νίτσε, κι όχι άδικα, μιας κι ο στοχασμός του Νίτσε είναι οξύς, ανατρεπτικός και “σπάει” κάθε είδους επίπλαστους κοινωνικούς θεσμούς και όχι μόνο. Μία αινιγματική προσωπικότητα που ταλαιπωρήθηκε, αμφισβητήθηκε, κατηγορήθηκε, παρερμηνεύθηκε και αποκαταστάθηκε.

🏔 Μας καλεί λοιπόν σ’ έναν χορό σε βουνίσιες κορφές, με σκοπό να αναθεωρήσουμε ό,τι πιστεύαμε ως αληθές, ό,τι θεωρούσαμε έως τώρα αξία. Έναν χορό για τολμηρούς!
Ζητά την γέννηση του Υπερανθρώπου -ενός ανθρώπου πιο ανθρώπινου- ενός ανθρώπου που τολμά να ζει “πέρα απ’ το καλό και το κακό”, για να είναι ελεύθερος και δυνατός, κόντρα στις εξωτερικές επιρροές.

Αλλά… “Γι’ αυτήν την καινούρια μουσική χρειάζονται και καινούρια αφτιά!” Ακούς;

Κλείσε την θέση σου & έλα να μιλήσουμε για:
● Άνθρωπος & Υπεράνθρωπος
● Ελευθερία & Ευθύνη
● Δοκιμασία & Υπέρβαση

Ας γνωρίσουμε τη δύναμη της φιλοσοφίας, η οποία είναι ικανή να προσφέρει άνθη γεννημένα σε δύσκολους καιρούς! #filosofiseto

🔴 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος. Για κρατήσεις θέσεων στείλτε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας. Παρακαλούμε να αναφέρετε και την ημέρα για την οποία ενδιαφέρεστε ( 06/02 ή 08/02).
_____
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Φιλοσοφικός & Πολιτιστικός οργανισμός Νέα Ακρόπολη
🧭 Αγίου Μελετίου 29, Κυψέλη

Αρχική


_____
Η παρουσίαση θα γίνει 2 φορές:
🗓Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 20:00 – 22:00
και Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 20:00-22:00
Κρατήσεις θέσεων:
📩 Μήνυμα στη σελίδα μας: ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕ ΤΟ

Εγγραφείτε στo σεμινάριο