Έναρξη σεμιναρίου πρακτικής φιλοσοφίας

Ημερομηνία Δραστηριότητας:

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024 στις 08:00 μμ

| Έναρξη Σεμιναρίου Πρακτικής Φιλοσοφίας |

✒️ Ο άνθρωπος διαχρονικά αναρωτιέται 🤔 για το νόημα ή σκοπό της ζωής, για το αν υπάρχει κάτι περισσότερο απ’ ό,τι βλέπουν τα μάτια του, για το πώς μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητάς του, από ποια συστατικά αποτελείται η ευτυχία.

☀️ Σε όλες τις εποχές, υπήρχε η φιλοσοφία η οποία σαν ήλιος, σαν μία πυξίδα, ερχόταν να δώσει απαντήσεις και κατεύθυνση στον άνθρωπο, να τον καθοδηγήσει και να τον ανυψώσει προς τον ουρανό ή αλλιώς προς το βάθος του εαυτού του, ο οποίος αποτελεί την αστείρευτη πηγή που δίνει απλόχερα απαντήσεις σε αυτόν που τις αναζητά.

Η δική μας εποχή, η τόσο γρήγορη, με τις πολλές μεταβολές και κρίσεις σε διάφορα επίπεδα, είναι ακριβώς η εποχή όπου ο καθένας από εμάς αναζητά κάποιες σταθερές, εσωτερική σιγουριά και ίσως το όραμα για ένα καλύτερο, πιο όμορφο, πιο δίκαιο αύριο.

🔥 Αν ισχύουν τα παραπάνω για σένα, αν προβληματίζεσαι σε έννοιες όπως αυτές και άλλες, το σεμινάριο πρακτικής φιλοσοφίας, βασισμένο σε διαχρονικές αξίες που έχουν κληροδοτηθεί στην ανθρωπότητα από φιλοσόφους και παραδόσεις από όλο τον κόσμο, ίσως αποτελέσει το έναυσμα και την αρχή για μια ουσιαστικότερη επαφή με τον εαυτό σου, μια ουσιαστικότερη επαφή με τους άλλους και τη φύση! 🌿

🔴 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος. Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες στείλτε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας.
_____
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Φιλοσοφικός & Πολιτιστικός οργανισμός Νέα Ακρόπολη
🧭 Αγίου Μελετίου 29, Κυψέλη

Αρχική


_____
🗓Δευτέρα 3 Ιουνίου 20:00-22:00
Κρατήσεις θέσεων:
📩 Μήνυμα στη σελίδα μας: ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕ ΤΟ

Εγγραφείτε στo σεμινάριο