«Τα εμπόδια στο δρόμο των αδύνατων είναι σκαλοπάτια στο δρόμο των δυνατών» – T Carlyle

Απόσπασμα από συνέντευξη της Delia Steinberg Guzman, Προέδρου της Διεθνούς Νέας Ακρόπολης

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην Νέα Ακρόπολη αναγνωρίζουμε την ανάγκη να διασώσουμε και να αναπτύξουμε, μέσα από μια ολιστική προσέγγιση, την τέχνη, την επιστήμη, τον μυστικισμό και την πολιτική. Μέσα από το ευρύ φάσμα των πολιτιστικών δραστηριοτήτων μας οικοδομούμε μονοπάτια ανάπτυξης αυτών των τεσσάρων πλευρών του πολιτισμού.

Από εκεί θα υψωθούν οι 4 πλευρές της πυραμίδας που σχετίζονται με τους 4 βασικούς δρόμους πραγμάτωσης ενός πολιτισμού. Για να δημιουργηθεί ένας πολιτισμός χρειάζεται να υπάρχει ένας συντονισμός και μια ολιστική ανάπτυξη των 4 εδρών που εκφράζουν τις 4 πολύ βασικές και ουσιαστικές ανθρώπινες δραστηριότητες: την τέχνη, τη θρησκεία, την επιστήμη, και την πολιτική.

Ο Πολιτισμός διευρύνει την κατανόησή μας για τη ζωή και τον κόσμο και μας φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπο μέσα από ένα πνεύμα σεβασμού, αλληλεγγύης και αλληλοκατανόησης.

ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σε ένα ταξίδι, με ένα βιβλίο: οι «Εκδόσεις Νέα Ακρόπολη» στο 47ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

  Με θέματα Φιλοσοφίας, Εσωτερισμού,Προσωπικής Ανάπτυξης και Συγκριτικής Μελέτης των Πολιτισμών, οι «Εκδόσεις Νέα Ακρόπολη» συμμετείχαν με δικό τους περίπτερο…

Αθήνα: Εργαστήριο παλέτας: μαθαίνουμε, φτιάχνουμε, χρησιμοποιούμε!

Στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, η «Νέα Ακρόπολη» στην Αθήνα, πραγματοποίησε ανοιχτό σεμινάριο κατασκευής μικροεπίπλων από παλέτες. Με πρακτικό και…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.