Σε ένα ταξίδι, με ένα βιβλίο: οι “Εκδόσεις Νέα Ακρόπολη” στο 47ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

 
Με θέματα Φιλοσοφίας, Εσωτερισμού,Προσωπικής Ανάπτυξης και Συγκριτικής Μελέτης των Πολιτισμών, οι “Εκδόσεις Νέα Ακρόπολη” συμμετείχαν με δικό τους περίπτερο στο 47ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο.
Τις διαχρονικές εκδόσεις συνόδευσαν και νέες, με θέματα για την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη που οδηγεί σε καλύτερους ανθρώπους και καλύτερες κοινωνίες.
 
 Το 47ο Φεστιβάλ Βιβλίου πραγματοποιήθηκε ί από τις 31 Αυγούστου έως και τις 16 Σεπτεμβρίου 2018.  Το διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και το Ζάππειο Μέγαρο (ΟΛΥΜΠΙΑ 2016-2018, Επιτροπή Ολυμπίων & Κληροδοτημάτων), σε συνεργασία με την ΕΡΤ, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν και το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο. Ήταν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού. Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου».